Zwangerschapsmassage

 


Gefeliciteerd, je bent zwanger!!
 
 
Je zwangerschap is een mooie tijd, waarin er veel verandert in je lichaam. Een tijd waarin het extra belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen én je te laten verzorgen. Dat kan bij Praktijk Oase van rust! door middel van een ontspannende Zwangerschapsmassage. De massage is inclusief een heerlijke massageolie, een echte verwenmassage!

 

De voordelen van een Zwangerschapsmassage;

Tijdens je zwangerschap kun je last hebben van allerlei kwaaltjes. Vermoeidheid, minder of minder goed slapen, last van je rug, je nek of je bekken, onrustig benen, spataderen, het vasthouden van vocht, veranderende hormonen en angst voor de bevalling; het zorgt allemaal voor stress in je lichaam.
 
Een Zwangerschapsmassage kan je hierbij helpen! Door de massage ervaar je je zwangerschap bewuster, je voelt de signalen die je lichaam afgeeft beter en je voelt je rustiger. Daardoor kun je je makkelijker ontspannen, ook tijdens de bevalling.
 
De massage verbetert je bloedcirculatie en je lymfestelsel wordt gestimuleerd. Hierdoor worden zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen sneller door je lichaam vervoerd, van en naar je kindje. De verbeterde doorbloeding heeft een verstevigende werking op je spieren en weefsels en geeft verlichting bij onrustige benen en spataderen.
 
Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat vrouwen die regelmatig een Zwangerschapsmassage ondergaan, beter slapen en minder last hebben van rugpijn. Ook treden er minder complicaties op tijdens je zwangerschap en bevalling. De massage vermindert stress en werkt kalmerend. Je voelt je fijner door de aanmaak van oxytocine en daar ervaart je baby ook de voordelen van. De massage versterkt je immuunsysteem, zodat je minder vatbaar bent voor ziektes.
 
Een Zwangerschapsmassage is daarom ook echt een aanrader als geen je klachten hebt. Zo geniet je van een ontspannen zwangerschap!
 

Wil je een zwangerschapsmassage boeken vul dan het Aanmeldingsformulier in. Mailen of bellen kan natuurlijk ook zie Contact.

Voordat je een massage boekt lees de REGELS even goed door.