Even voorstellen bij praktijk "Oase van Rust"


HOME 


					Wie ben ik?Mijn naam is Karin van der Wulp getrouwd met Roy van der Wulp, hebben samen een pracht van een dochter genaamd Jaylin.

Na de middelbare school heb ik een opleiding gevolgd tot Administratief medewerker (MBO), deze heb ik met succes afgerond. Daarna ben ik aan de slag gegaan als administratief medewerker. Pas een aantal jaren later kwam ik er achter, dat dit niet bij mij paste en in de plaats daarvoor iets wilde gaan doen wat mij fascineerde. Een meer praktijk gerichte baan paste meer bij me, vooral het werken met mensen  sprak (en spreekt ) mij meer aan. Daarom heb ik toen het besluit genomen om mezelf te gaan omscholen.

In 2008/2009 heb ik een cursus gevolgd tot klassiek massage (ook wel ontspanningsmassage genoemd) bij Ron Molders te Rotterdam. Het diploma heb ik behaald en ik sta dan ook geregistreerd bij het NBSM (Nederlandse Brancheorganisatie van Sportverzorgers en Masseurs).

Steeds meer besefte ik: “hier MOET ik mee doorgaan”. Het is niet alleen het masseren, maar ook de energie die ik de mensen meegeef, dat zo ‘een voldaan gevoel’ teweeg brengt.

In begin 2011 hebben wij onze prachtige dochter Jaylin gekregen. Omdat de zwangerschap, de bevalling en het moeder zijn mij zo geraakt heeft, wilde ik ook hier iets mee gaan doen. Daarom ben ik in april 2011 gestart met een opleiding tot docent babymassage bij Holos Massage Academie te Utrecht. Ook hiervoor ben ik geslaagd. Verder heb ik de tijd genomen om heerlijk te genieten van onze prachtige dochter, die regelmatig als “proefkonijn” fungeert voor de babymassages.

 

Nadat ik een aantal jaren ervaring heb opgedaan in het geven van massages, heb ik het besluit genomen om van mijn passie, mijn beroep te maken. Daarom heb ik in 2012 de praktijk “Oase van Rust” opgericht. Nog steeds ben ik bezig met het volgen van cursussen en workshops. Niet alleen om mezelf te bekwamen, maar ook omdat ik het zo enorm leuk vind om meer te weten te komen over het geven van andere massages en workshops.

Naast deze technische kennis, staat intuïtie bij mij voorop. Hier gaat het om het aanvoelen van knelpunten en blokkades op/in het lichaam. Zowel op energetisch als op emotioneel vlak. Ieder mens (kind) is uniek en dat benader ik met respect. Deskundigheid, maar ook een open visie, levenservaring, mensenkennis en humor vind ik belangrijk bij het uitoefenen van mijn passie.

 

Het gaat er mij om dat jij, mijn klant, met een prettig gevoel na een massage weg gaat. Dat is mijn uitdaging!

Dan zal ook het rimpeleffect zijn werking kunnen doen. Jij komt tot rust en dat zal in je directe omgeving opgemerkt worden en doorwerken.

 

Graag zou ik jou/jullie in mijn massageruimte willen ontmoeten. Neem gerust eens een kijkje bij de pagina toekomst (klik hier). Heb je vragen, aarzel dan niet om telefonisch of per e-mail contact met mij op te nemen.

Een warme groet,


Karin van der Wulp- Merks