Massages bij praktijk "Oase van Rust"


HOME


Klassieke / Ontspanningsmassage:

Een ontspanningsmassage geeft een zeer positieve bijdrage aan lichaam en geest. Het zorgt ervoor dat je tot rust komt, kunt ontspannen. Gewoon omdat je het verdient, of wellicht om bij te komen na een drukke en hectische periode.

Nadat je bent afgedekt met zachte handdoeken, zal de massage plaatsvinden op een massagetafel. De massage zelf bestaat uit klassieke handgrepen (Effleurages =strijkingen en Petrissages = knedingen).
De strijkingen zorgen voor het ontspannen van je spieren. De knedingen zorgen voor een verhoging van de bloedvoorziening in de spieren, waardoor de afvoer van aanwezige afvalstoffen wordt bevorderd.

Tussentijds zal ik je vragen of de behandeling naar wens is en kan de massage eventueel qua intensiteit worden aangepast (De een geeft meer de voorkeur aan een mildere massage, terwijl de andere de voorkeur geeft aan een krachtigere massage).

Naast een massage van het totale lichaam, bestaat ook de mogelijkheid om te kiezen voor een deelmassage: armen/benen, rug/nek en het schoudergedeelte.

 

Om er zeker van te zijn dat je geheel/gedeeltelijk gemasseerd mag worden, zal vooraf aan elke massage een korte anamnese afgenomen worden.
Het anamnese formulier stuur ik je daarom voorgaand aan de afspraak toe. Let wel, indien ik niet volledig of verkeerd ingelicht word kan ik niet aansprakelijk worden gesteld voor schade en /of letsel ten gevolge van een door mij uitgevoerde massages. Zie de algemene voorwaarden.

Wil je een ontspanningsmassage boeken vul dan het Aanmeldingsformulier in. Mailen of bellen kan natuurlijk ook zie Contact.

Voordat u een massage boekt lees de REGELS even goed door.


Tot dan!

Een warme groet,

Karin van der Wulp